Суспільство

Чернігівцям презентують проектне рішення з реконструкції Центрального парку культури

24 травня, у п’ятницю, о 15:00 у залі засідань Чернігівської міської ради відбудеться презентація проектного рішення з реконструкції Центрального парку культури та відпочинку та частини лісопарку Кордівка в Чернігові.

Після презентації відбудеться відкрите спілкування з авторами проектного рішення у форматі «запитання-відповіді».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розпочалася реконструкція нижньої частини Валу

Запрошуються всі бажачі. Вхід вільний.

Для розробки проекту реконструкції центрального парку Чернігів звернувся до архітекторів з визнаним ім’ям. Саме це архітектурне бюро проектувало, зокрема, відомий парк Горького в Харкові. Зараз це об’єкт, який є практично у кожному туристичному маршруті по Харкову. Одним із завдань, поставлених перед розробниками, є проектування такого парку, який і зберігав би природу, але водночас був точкою зростання для економіки міста.

Проектне рішення по реконструкції Центрального парку та частини лісопарку Кордівка в Чернігові вже обговорили на засіданні архітектурно-містобудівної ради. Це дорадчий орган, до якого входять відомі архітектори Чернігова. Рішення ради мають статус рекомендаційних і враховуються як фахові і авторитетні. Чернігівські архітектори проектні рішення схвалили, визнавши одночасно і раціональним, і дуже цікавим та ефектним.

Більше про суть пропозицій за посиланням.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button