Суспільство

Чи знизять ціну квитків на дитячі каруселі, що на Красній площі (Фото)

Уже минув тиждень, відколи на Красній площі запрацювало «Казкове містечко»: з ковзанкою, гіркою для катання на тюбінгах та атракціонами.

Втім невдоволення серед містян зростає, адже на розваги біля головної ялинки міста доводиться витрачати чимало грошей. Ціна квитків надто кусюча, як для незаможного Чернігова, переконані містяни.

«Дуже дорого, але донечка просить на конику проїхати, і я не можу відмовити. Хоч раз нехай проїде», – сказала молода мама Олена, яка у касі саме купувала квиток на дитячу карусель.

Ціна квитків на всі атракціони становить 50 гривень. На «Автодромі» та «Лебедях» покататися можна всього лише 4 хвилини, на «Каруселі з кониками» – 5 хвилин. Приміром, в Італії вартість дитячої каруселі становить всього 1 євро.

На ранковій нараді у міськраді очільник міста Владислав Атрошенко теж назвав ціну квитків надто високою, а час на розваги – надто коротким. Своїм помічникам мер міста доручив поговорити з власниками атракціонів, щоб ті, можливо, зробили квитки дешевшими.

А проте власники каруселей навряд чи знизять вартість квитків, адже вже й так заплатили Чернігову понад 30 тисяч гривень за те, що можуть протягом свят заробляти собі на території Красної площі.

А місто тим часом уже витрачає гроші на організаційні моменти під час новорічно-різдвяних свят і підготовку розважальних програм.

Заручниками ситуації поки що залишаються лише небагаті чернігівці.

Ще статті по темі

Back to top button