Суспільство

Чиновник Чернігівської міськради звинуватив Романчука в поборах

У соціальних мережах з’явилася критична публікація про начальника управління сім’ї, молоді і спорту Чернігівської міської ради Андрія Дериземлю.

89508232_1030169257366884_4318005835583193088_n

Андрія Дериземлю звинувачують нібито в порушенні законодавства в процесі звільнення з посади чернігівського скандального тренера Сергія Романчука.

У свою чергу в коментарях до цього допису Андрій Дериземля звинуватив Сергія Романчука в поборах і корупції.

«Важко коментувати повну нісенітницю, написану колишнім директором спортивної школи, якого звільнили за порушення та за зверненнями тренерів, з яких він збирав кошти, що виділялися на проведення навчально-тренувальних зборів.

  1. За цей період я не звільнив жодного тренера (взагалі це не моя компетенція).
  2. Коли КДЮСШ 1 перейшла з підпорядкування управління освіти в управління сім’ї, молоді та спорту, саме я дав доручення Романчуку С. оформити правоустановчі документи на будівлю спортивної школи та на земельну ділянку, і просив відповідні управління міської ради допомогти у вирішенні цих питань.
  3. У нас відбувалися робочі наради з приводу покращення роботи відділення веслування та щодо утворення одного відділення на базі ДЮСШ «Україна» Чернігівської міської ради і жодних категоричних відмов ні я, ні інші представники управління не отримали.
  4. За цей період на жодну з посад я не привів не те що друзів, але навіть знайомих. За період із 2015 року було звільнено двох директорів спортивних шкіл і на ці посади прийшли люди, які працювали в цих закладах тривалий період на посадах завучів і тренерів.
  5.  Я жодним чином не переслідую власних інтересів! Мій інтерес – це розвиток спорту! Але чи місце в цьому розвитку директору Романчуку С., який підозрюється у вимаганні та отриманні коштів платників податків, які спрямовувалися на придбання спортивного інвентарю? Який був звинувачений у крадіжці за межами України, перебуваючи як тренер разом із вихованцями спортивної школи на змаганнях із веслування на човнах «Дракон», на які поїхав, обдуривши управління освіти, батьків спортсменів та депутатів міської ради (команда Чернігова не відібралася на відбіркових змаганнях і не мала змоги виступати на чемпіонаті світу). І це не зважаючи на інші постійні зауваження до роботи цього директора. І останнє – у результаті об’єднання двох спортивних шкіл буде збережено весь тренерський склад і враховано думку кожного тренера щодо покращення їхньої роботи», – зазначає Андрій Дериземля.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button