Суспільство

Чому батьки зі всього світу обирають коляски Chicco

Італійський бренд Chicco вже давно став синонімом якості та стилю. Багато батьків обирають одяг, коляски та іграшки італійського виробника через їх привабливий дизайн та отримують речі, що слугують роками. Коляска Chicco – поєднання функціональності, безпеки та комфорту. Саме ці поняття лягли в основу філософії бренду. І саме завдяки ним продукцію бренду обирають і голлівудські селебріті, і звичайні мами із 120 країн світу.

Що таке комфорт для малюків

Щоб зробити свою продукцію не просто придатною, а комфортною для дітей, компанія створила цілий дослідницький центр. Його співробітники вивчають психофізіологічні та емоційні потреби дітей, спілкуються з батьками, педіатрами, акушерами, вивчають авторитетну наукову інформацію. Саме це дозволяє створювати інновації, які йдуть на користь новим поколінням.

коляска

Серії колясок Чіко охоплюють потреби малюків від народження до 3 років (або 15 кг). Враховуючи потреби дітей та їх батьків, компанія пропонує такі конфігурації колясок:

  • коляски-люльки для новонароджених малят та діточок до 6 місяців;
  • 2 в 1 – моделі, в яких малюк може не тільки лежати, але й сидіти у віці до 3 років;  
  • 3 в 1 – в цих моделях додається автокрісло, яке можна встановити не тільки в автівку, а й на раму коляски;
  • коляски для двійнят.

Кожна модель сконструйована так, щоб дитина почувала себе безпечно, а прогулянка стала улюбленим часом як для мами, що керує коляскою, так и для маленького пасажира. Поки мама тримається на зручну ергономічну ручку та легко минає перешкоди і бордюри, дитина спостерігає за світом із комфортної люльки або прогулянкового блоку. Люльки зазвичай комплектуються напівжорстким матрацом, мають водовідштовхуючий капюшон з рівнем захисту від сонячного проміння UPV 50+.

Серії колясок Чіко

Вибір транспортного засобу для малюка можна порівняти з вибором автомобілю. Тут так само є різні серії та комплектації, які задовольняють різні потреби та впливають на ціни. Коляски Chicco представлені на українському ринку наступними серіями:

  1. Best Friend Plus Comfort. Мають систему Comfort для встановлення нахилу спинки, перфоровану основу люльки. Версії 2 в 1 додатково облаштовані набором Car kit для закріплення люльки на сидінні автомобілю.
  2. Best Friend Plus Light. Полегшена версія моделі Comfort, що має вагу 3,8 кг замість 4,9 кг.
  3. Best Friend Pro Comfort. Окрім характеристик версії Plus має захисний бампер на прогулянковому блоці.
  4. Best Friend Pro Light. Версія, що легше за Pro Comfort більш ніж на 1 кг.
  5. Trio Activ3 Top. Коляски 3 в 1 з системою Clik Clak, перфорованою основою люльки на системою наклону спинки Comfort.
  6. Trio Alysia. Ще одна версія 3 в 1 з чотирма позиціями спинки на реверсивним сидінням. 
  7. OHlala Twin та Bugaboo Donkey – зручні коляски для двійнят. 

Варто сказати, що Chicco – це ще і стиль. Яку б модель ви не обрали, ви отримаєте виважений дизайн, ніжний на дотик, проте міцний текстиль та приємний колір.

Ще статті по темі

Back to top button