Суспільство

Чому всі так люблять трубки для паління?

Курильні трубки здавна вважалися символом респектабельного життя, затишку та надійності. Людина з трубкою приваблює особливим шармом джентльмена із класичними звичками тютюнопаління. Багато хто віддає перевагу саме цьому способу заради чистоти відчуттів та аромату від справжнього тютюну. Саме тому сьогодні представлений величезний вибір трубок з безлічі різновидів та форм, таких як: красиві різьблені та довгі, класичні та козачі, трубки з фільтром та маленькі люльки з кераміки.

Вивчити весь асортимент трубок можна в інтернет-магазині ДуДа. На сторінках віртуального каталогу представлений широкий асортимент виробів на будь-який смак та гаманець. Вивчіть запропоновані вироби та виберіть той варіант, який найбільше задовольняє ваші потреби. Чи не можете визначитися? Що ж, менеджери магазину ДуД готові допомогти зробити правильний вибір.

Як з’явилися трубки?

Ще в 16-17 столітті тютюн почав використовуватися повсюдно. І головним пристосуванням для його споживання стали курильні трубки. Відразу виникло декоративне мистецтво з їхньої прикраси, а особливо цінні трубки були шедеврами як жіночих постатей з написами та інкрустацією, і використовували для дарів знатним особам.

Все пов’язане із споживанням тютюну має певний міфологічне зміст і нерідко ритуали тютюнопаління містили таємний зміст, закладений власником аксесуару. Але сьогодні, у звичайному житті, нам достатньо звичайної дерев’яної трубки, щоб задовольнити свою потребу в тютюні. Не варто шукати в сучасному тютюнокурінні прихований зміст. А від сучасної трубки важливо, щоб вона була практичною. Тому для цього дизайнери розробляють моделі як для домашнього використання, так і для повсякденного.

Асортимент трубок

В інтернет магазині ДуДа ви можете знайти різні моделі трубок з таких матеріалів, як дерево, кераміка, акрил, скло, кукурудза та інше. На сайті ви можете уточнити, скільки коштують трубки з різних матеріалів, а також додатково придбати набір для чищення.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button