Суспільство

Чотирилапий поліцейський із Чернігівщини виборов срібло на Всеукраїнських змаганнях (Фото)

У Сумах відбувся відкритий чемпіонат України з багатоборства серед цивільної молоді зі службовими собаками, на якому поліцейські з Чернігова показали високі результати.

Про це ЧEline повідомили в секторі комунікації Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

Із метою взаємодії Національної поліції з громадськістю на засадах партнерства та пропагування здорового й активного способу життя серед дітей і молоді в Сумах під егідою Національної поліції пройшли змагання юних кінологів. Десять команд (майже три десятки учасників) боролися за першість у кількох видах змагань – подолання смуги перешкод, загальний курс слухняності та захист господаря.

Чернігівщину на чемпіонаті представляла команда в складі старшого інспектора молодіжної превенції Управління превентивної діяльності ГУНП у Чернігівській області Анни Демидової, молодшого інспектора-кінолога кінологічного центру ГУНП у Чернігівській області Дмитра Страдомського, юного кінолога Сергія Силенка та службового собаки кінологічного центру ГУНП з кличкою «Бакс».

За результатами змагань команда Чернігівської області посіла друге місце у вправі з подолання перешкод, юний кінолог Сергій Силенко у виконанні цієї справи поступився лише господарям — сумчанам, залишивши позаду представників Київської, Харківської, Дніпропетровської, Одеської, Запорізької, Кіровоградської та Черкаської областей.

Призерів нагородили кубками, медалями та почесними грамотами.

Чотирилапий поліцейський із Чернігівщини став улюбленцем глядачів, особливо для дітлахів, із якими він залюбки бавився та дозволяв себе погладити.

Загалом змагання пройшли цікаво та змістовно в напруженій безкомпромісній боротьбі та залишили багато позитивних вражень. Усі учасники роз’їхалися по домівках із надією, що подібні заходи стануть традиційними та системними.

 

Ще статті по темі

Back to top button