Суспільство

Депутата Чернігівської міськради затримали за «ухилянство» і направили на ВЛК (Фото, відео)

Справжній детективний сюжет розгортається довкола депутата Чернігівської міської ради Павла Вовка. Чоловіку вручили повістку, але до ТЦК він прийшов із запізненням і приніс медичну довідку.

Як стало відомо «ЧЕЛАЙН» з власних джерел, Павло Вовк поїхав до Києва 9 липня 2024 року. У населеному пункті Сираї (неподалік Києва) його зупинила поліція за перевищення швидкості і було складено відповідний протокол.

Наступний «сюрприз», який чекав Павла Вовка – це вручення повістки представниками ТЦК. Утім, до ТЦК і на проходження ВЛК Павло Вовк не приїжджає. До Чернігова повертається лише 13 липня. І вже на наступний день приходить до ТЦК із спеціально підготовленою довідкою із лікарні. Мовляв, не міг з’явитися вчасно, бо проходив обстеження і лікування.

В довідці зазначено, що на лікарняному Павло Вовк перебуває з 9 липня.

Тобто, саме в той день, коли отримав штраф за перевищення швидкості. В медичній довідці вказано, що чоловік проходив обстеження 9, 10, 11 і 12 липня. Докази засвідчують, що в цей час він був у Києві.

Сьогодні, як нам стало відомо з власних джерел, Павла Вовка затримали представники правоохоронних органів і ТЦК, оскільки чоловік значиться у базі «ухилянтів» і досі не пройшов військово-лікарську комісію.

Відтак Павла Вовка доправили в Чернігівську обласну лікарню на проходження ВЛК. Але проходити комісію чоловік категорично відмовився, аргументуючи тим, що перебуває на лікарняному.

До речі, за два місяці Павло Вовк вже кілька разів перебував на лікарняному. Депутат скаржиться на погане самопочуття і пересувається за допомогою тростини. Хоча раніше цього за ним помічно не було. Чоловік вільно пересувався і виглядає цілком здоровим.

На камеру коментувати ситуацію журналістам Павло Вовк відмовився.

У разі якщо депутат все ж забажає висловити свою думку з цього приводу – редакція «ЧЕЛАЙН» обов’язково надасть йому таку можливість.

Далі буде…

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button