Суспільство

Депутати просять відремонтувати дороги

*Актуально

Депутати Чернігівської обласної ради від партії «Наш край» ініціюють проведення капітальних ремонтів доріг у населених пунктах і між ними. Відповідні депутатські запити під час чергової сесії обласної ради подали Ольга Чередник та Ірина Грозенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи передадуть ліс громадам: сесійні баталії

Зокрема, керівник фракції «Наш край» Ольга Чередник порушила питання про капітальний ремонт автошляху О-2518085 А/д Т-25-16-Конятин між селами Змітнів і Конятин Сосницького району. Жителі села Конятин надіслали депутату колективне звернення, в якому просять позитивно вирішити питання про ремонт дороги, що жодного разу капітально не оновлювалася за часи незалежності України.

Депутат від «Нашого краю» Ірина Грозенко зробила запит щодо ремонту дороги по вул. Лесі Українки в селі Прохори, що входить до складу Комарівської ОТГ у Борзнянському районі. Ірина Грозенко зазначила, що проект на капремонт цієї ділянки дороги виготовлений торік і вже готовий до реалізації.

Службі автомобільних доріг у Чернігівській області та обласній державній адміністрації доручено розглянути запити та повідомити про результати обласну раду й депутатів до 1 серпня 2018 року.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button