Суспільство

Діти відвідали центр декоративного рослинництва у Городні

*Актуально

У Городні представники партії «Наш край» на чолі з керівником фракції у міськраді Ігорем Романенком організували екскурсію для дітей у декоративний центр рослинництва «Ріко». Про це повідомила голова Городнянської партійної організації Світлана Більська.

дiти_-_екскурсiя

За її словами, «Наш край» до Міжнародного захисту дітей вітав школярів Дроздовицької школи і тоді було досягнуто домовленостей організувати цікаве дозвілля для юних мешканців громади.

«Сьогодні діти побували на екскурсії у центрі декоративного рослинництва, де вирощують близько 50 видів рослин, як характерних для нашого кліматичного поясу, так і екзотичних, але пристосованих до наших умов. Також вони відвідали краєзнавчий музей у Городні», — розповіла Світлана Більська. Завершилася зустріч чаюванням і пригощанням солодощами.

екскурсiя

«Діти та їхні педагоги залишилися задоволені екскурсіями, отримали нові знання і позитивні емоції», — поділилася Світлана Більська. Учасниками екскурсії стали 30 вихованців Дроздовицької ЗОШ віком від 7 до 14 років, які зараз відвідують пришкільний табір.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button