Суспільство

Діти з батьками з Ічнянщини два тижні відпочиватимуть у миколаївському санаторії (Фото)

Сім’ї з дітьми, які постраждали і були евакуйовані через вибухи на арсеналах в Чернігівській області прибули на Миколаївщину

Сьогодні, 21 жовтня, 60 осіб з постраждалих територій Ічнянського району Чернігівської області прибули до Миколаєва (33 дитини, переважно дошкільнята, у супроводі дорослих). Продовж двох тижнів батьки з дітьми проживатимуть в санаторії «Інгул», де для них створено всі необхідні умови.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діти з постраждалих територій Ічнянського району оздоровлюватимуться в санаторії «Зелений гай»

Заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Євген Шевченко розповів, що повністю вирішені питання харчування та дозвілля. Він також відмітив, що Миколаївська ОДА докладе всіх зусиль, щоб діти і їх батьки почували себе комфортно.

«Миколаївська область – одна з перших областей, які зібрали гуманітарну допомогу для постраждалих з Чернігівщини. Миколаївська облдержадміністрація завжди відкрита, ніколи не стоїть осторонь і завжди готова допомогти тим хто цього потребує. За дорученням голови ОДА Олексія Савченка було оперативно вирішено питання поселення родин з дітьми – що постраждали в наслідок надзвичайної ситуації в Чернігівській області. Діти і їх батьки будуть забезпечені триразовим харчуванням. Крім того, ми запропонували насичену культурно-розважальну програму. Це і відвідання визначних і цікавих місць, зокрема, зоопарк, музеї, ляльковий театр, різноманітні ігри для дітей, щоб вони могли оздоровитися, відпочити і фізично, і морально», — сказав Євген Шевченко.

Джерело: МОДА

Ще статті по темі

Back to top button