Суспільство

Дітлахи привітали військових із Днем Святого Миколая

Ні для кого не таємницею, що всі дітлахи напередодні новорічних свят чекають різноманітних сюрпризів і подарунків. Але цьогоріч Міністерство оборони України та Міністерство освіти і науки України вирішили «зламати» усталені традиції і все вийшло навпаки – дітлахи привітали військових із Днем Святого Миколая. Саме для цього ними було започатковано Всеукраїнський фестиваль мистецтв «Військові обереги від Святого Миколая».

В Чернігові організаторами фестивалю виступили Оперативне командування «Північ», Чернігівський обласний Палац дітей та юнацтва і Чернігівський обласний ТЦК та СП.

Військовослужбовці та працівники військових частин і установ разом із своїми родинами отримали масу задоволення від програми, яку підготували безумовно талановиті діти та їхні керівники.

В кожному концертному номері читалось – «Дякуємо вам, захисники, за захист!» А номери були представлені на будь-які смаки і забаганки. Глядачі із задоволенням отримали насолоду під пісень, танців, акробатичних етюдів і, навіть, навідались на гостини до гоголівської Солохи та інших персонажів «Вечорів на хуторі біля Диканьки».

Родзинкою фіналу стала поява Святого Миколая. «Маю за честь привітати всіх захисників нашої держави. Бажаю вам добра, затишку і любові. Нехай збуваються всі ваші мрії», – саме цими побажаннями від головного героя свята завершився цей чудовий концерт.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Автор: Вадим Трахтенберг

Ще статті по темі

Back to top button