Суспільство

«Дитяча планета» — улюблене місце розваг чернігівської малечі (Відео)

Три тисячі квадратних метрів суцільних розваг – найбільший у місті парк святкувань днів народжень «Дитяча планета» вже півтора року гостинно зустрічає маленьких і дорослих відвідувачів.

Щотижня до Дитячої планети по вибух емоцій приходять більше 2 000 дітей. Парк розваг полюбився не тільки малечі з Чернігова, непосиди з усієї області та навіть Білорусі приїжджають сюди по гарний настрій.

«Коли було відкриття ТРЦ «Голлівуд», ми були фішкою для дітей і залишаємось і досі. Оскільки ми єдиний заклад у Чернігові, що вміщує в себе і дитячі дні народження, і величезну батутну арену, що є добре як для маленьких діток, так і для дорослих, і для професіоналів, які приходять до нас займатись», — PR-менеджер парку розваг «Дитяча планета» Вікторія Ременюк.

За дисципліною на батутній арені пильно стежать кілька інструкторів, вони ж у разі необхідності навчають охочих трюків.

«Я прийшов і навчився тут робити сальто, спершу я не вмів, а потім навчився», — гість Михайло.

«Мені тут подобається батутна арена і поролонова яма захоплююче і дуже весело стрибати, падати в цю яму, дуже прикольно», — гість Єлизавета.

«Дитяча планета» – це і місце, де можна незабутньо відсвяткувати дитячий день народження. Для особливих днів на території парку є вісім особливих кімнат, оформлених на будь-який смак і вік.

Нудьгувати тут дітям не доводиться. Активні ігри легко заміняються більш спокійними розвагами.

Для своїх відвідувачів «Дитяча планета» постійно готує різні цікавинки.

«Ми щодня влаштовуємо різні заходи – це безкоштовні анімаційні програми, майстер-класи, танцювальні, співочі, караоке-батл. Щотижня у нас відбуваються яскраві тематичні свята, де кожна дитина може себе розкрити», — PR-менеджер парку розваг «Дитяча планета» Вікторія Ременюк.

Один із останніх проектів парку розваг – «Голос Дитячої планети». В останній четвер кожного місяця тут визначають кращого співака серед дітей. Фінал конкурсу відбудеться в січні наступного року, переможець отримає Х-box.

Не виходячи за межі парку розваг, можна й перекусити. Для своїх гостей «Дитяча планета» готує чимало смаколиків, тут можна поласувати як традиційними українськими, так і стравами інших країн. Гордість закладу – власна кондитерська, де виготовляють найсмачніші десерти, тортики, карамель. Загалом усе те, що так полюбляє малеча.

Батьки чернігівської малечі не приховують радості, адже такого розмаїття забав та ігрових зон у місті більше немає ніде.

«Мені це подобається. Діти задоволені, дуже добре, що в нас з’явилося таке містечко, куди можна прийти і відпочити», — гість парку «Дитяча планета» Світлана Бабич.

«Донці дуже подобається цей заклад, часто ходимо, це розвиток для дитини, ніж сидіти за комп’ютером, це і фізичний розвиток. Намагаємось ходити в будні дні, тому що, ви ж бачите, скільки дітей, і це доказ того, що всім подобається, всі задоволені», — гість парку «Дитяча планета» Олександр Загривий.

Дитяча планета – це поєднання інтелектуального та активного відпочинку вашого чада. Діти обожнюють парк розваг ще й за те, що тут можна знайти нових друзів.

Ще статті по темі

Back to top button