Суспільство

Для «невихованого» чернігівського патрульного провели майстер-клас з етики

Кілька днів тому в Чернігові трапився інцидент між водієм маршрутки і пільговиком. Водій у грубій формі вимагав у хлопця плату, але той відмовився, мовляв, має право на безкоштовний проїзд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові поліція та водій виганяли з маршрутки пільговика (Відео)

На підмогу водій покликав патрульну поліцію. Один із патрульних поводився, м’яко кажучи, невідповідно і розмовляв бандитським жаргоном.

Поведінка поліцейського обурила чернігівців.

Чому патрульні дозволяють собі таку поведінку та чи навчають їх етики в управлінні? Із цим запитанням ми звернулися до прес-офіцера управління патрульної поліції в Чернігівській області Віталія Копистка.

«Начальник управління бачив це відео. Бесіда з патрульним фігурантом була, і вкотре було зроблено акцент. На толерантному спілкуванні наголошується дуже часто. Щоб таких випадків не було. Але кожному в голову не влізеш. Такі випадки розглядаються і з боку дисциплінарного статуту.

Розмова вже була. Якщо цей патрульний не зробить висновків, то дисциплінарні стягнення будуть більш конкретні. Бесіди превентивні проводять з усіма співробітниками. Ми робимо все, щоб такого не було», – зазначив Віталій Копистко.

Ще статті по темі

Back to top button