Суспільство

До кінця тижня в області очікується сніжна погода

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області попереджає водіїв про погіршення погодних умов, що вплине на обстановку на автошляхах, впродовж 15-18 грудня.

Зокрема, за прогнозами Укргідрометцентру, очікуються опади: 15 грудня — сніг та мокрий сніг, 16 грудня — дощ та мокрий сніг, 17 грудня — дощ та мокрий сніг, 18 грудня — сніг. При цьому температура коливатиметься між плюсом та мінусом. На дорогах буде ожеледиця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За кілька днів на Чернігівщині відновлять зруйновані мости

Нагадуємо про необхідність бути уважними та обережними на дорозі взимку. Обирайте безпечну швидкість руху відповідно до погодних умов, уникайте різких маневрів, тримайте дистанцію з іншими транспортними засобами. Будьте уважними на мостах і на ділянках з крутим спуском та підйомом. На зимовий період транспортний засіб має бути підготовлений належним чином. На колесах автівок має бути гума з нормальними протекторами. Водіям фур рекомендуємо мати ланцюги протиковзання.

Підрядні організації Служби автомобільних доріг перебуватимуть у режимі цілодобового чергування для проведення протиожеледних заходів на автошляхах області.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Пресслужба САД у Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button