Суспільство

До Всесвітнього дня води стартує конкурс дитячої творчості – «Вода – колиска життя»

Нічого у світі не може існувати без води. Вода – найцінніший ресурс планети, найдорожчий скарб та найнебезпечніша стихія. Про її значення та цінність мають пам’ятати всі: і дорослі і малі. Тому з метою виховання бережливого, ощадливого та шанобливого ставлення до водних ресурсів області Деснянське басейнове управління водних ресурсів оголошує конкурс дитячих малюнків «Вода – колиска життя»!

До участі запрошуються учні, вихованці, слухачі середніх загальноосвітніх шкіл, зокрема й художніх, позашкільних навчальних закладів, у двох вікових категоріях:

І група – віком від 7 до 10 років;

ІІ група – віком від 11 до 14 років;

На конкурс подають малюнки у довільній графічній, живописній формах, виконані олівцями, олійними, акварельними фарбами чи гуашшю.

Розмір роботи не має бути більшим за формат А-3. На зворотному боці, або в додатку до неї, потрібно зазначити розбірливою українською мовою:

  • назву роботи;
  • прізвище, ім’я, по батькові та дату народження автора;
  • місце проживання (повну адресу) автора, контактний телефон, електронну адресу.

Фіналістів та переможців, котрі отримають заохочувальні подарунки, компетентне журі водогосподарників обиратиме у трьох номінаціях:

  • «Що для мене вода?»;
  • «Вода і живі організми»;
  • «Вода – як стихія».

Звертаємо вашу увагу, що всі творчі роботи, надіслані на конкурс, не підлягають поверненню авторам. Управління залишає за собою право використовувати дані малюнки для публікації в інтернеті, виготовлення друкованої продукції, підготовки презентацій, виставок, транслювання на телебаченні тощо.

Приносьте або надсилайте оригінали малюнків до 18 березня за адресою: м. Чернігів, 14017, просп. Перемоги, 39 А. Детальна інформація за телефоном: 0939800093.

Відділ взаємодії із засобами масової інформації
та діловодства Деснянського БУВР

Ще статті по темі

Back to top button