Суспільство

Допомогу при народженні дитини відтепер можна оформити в пологовому будинку

Департаментом соціального захисту населення облдержадміністрації 7 липня підписано Меморандум про співпрацю з Головним територіальним управлінням юстиції у Чернігівській області.

Відтепер безпосередньо в пологовому будинку Чернігівської міської ради спеціалісти Чернігівського міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області, окрім послуги з оформлення свідоцтва про народження дитини, надаватимуть батькам новонароджених послугу з прийому заяв в електронній формі для призначення допомоги при народженні дитини.

У зазначеному пологовому будинку народжують не лише породіллі з м. Чернігова, а й з інших населених пунктів області, тож цією послугою може скористатись кожна породілля.

Окрім електронних, прийняті в пологовому будинку заяви з підписом заявника Департаментом будуть надсилатись місцевим управлінням соціального захисту населення поштою за місцем реєстрації батьків у паперовому вигляді для формування особових справ.

Джерело: сектор інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю апарату Чернігівської РДА

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

 

Ще статті по темі

Back to top button