Суспільство

Дороги області звільняють від снігу

Для забезпечення проїзду на дорогах державного значення минулої доби працювали 94 одиниці спецтехніки та 111 робітників від «Чернігівського облавтодору».

Снігу за добу випало приблизно 6-8 сантиметрів, плюс 1-2 сантиметри вночі, найбільше – у південних районах області. Зранку 24 січня дорожнє покриття подекуди було засніжене, також місцями спостерігалася ожеледиця. Роботи із забезпечення проїзду автомобільного транспорту тривають. Оскільки сніг учора випав, так би мовити, сухий (температура була -5…-8), під дією бокового вітру можливе утворення переметів. Наразі ж на диспетчерську службу автодору інформації про суттєві ускладнення руху не надходило.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ситуація на дорогах Чернігівщини на особистому контролі голови ОДА

У першій половині дня сьогодні 127 одиниць спецтехніки та 149 працівників облавтодору продовжують розчищати покриття.

За прогнозом Укргідрометеоцентру, на території Чернігівської області 24 січня вдень без суттєвих опадів, у ніч на 25 січня сніжитиме. Температура вдень -4…-6. Вітер північно-східний, 5-10м/с. На дорогах подекуди ожеледиця.

Служба автомобільних доріг закликає всіх водіїв до обов’язкового використання зимових шин і пристроїв проти ковзання на колесах, до дотримання безпечних дистанцій і швидкісного режиму руху та до укомплектування автотранспорту тросами та лопатами.

Для надання інформації про стан проїзду та оперативного реагування на надзвичайні ситуації на автомобільних дорогах області у Службі працює цілодобова гаряча лінія за телефонами: (0462) 66-18-93, (095) 271-43-74.

За інформацією Служби автомобільних доріг

Ще статті по темі

Back to top button