Суспільство

Думки на карантині: типи людей під час пандемії

В усьому світі пандемія коронавірусу. Як наслідок – карантин. Хтось уже не витримує сидіти вдома і продумує, як зробити костюм дерева чи де взяти собаку. Хтось задоволений, бо можна 24/7 дивитися серіали і не бігти на роботу. Кожен реагує по-своєму. Вашій увазі – 10 найпоширеніших типів людей під час карантину.

  1. Людина-антисептик

Пирск на тебе, пирск на мене. На руки, на телефон, на паркан, сусідовій собаці на носа… Все продезінфікувати! Процедуру повторювати кожні 5 хвилин!

  1. Статистик

А щодня у світі шиють от стільки масок. А в Чехії от стільки людей вилікувалися. А ти бачила статистику Вільгельмсгафена? А Гельзенкірхена? А ти чув, що пінгвіни не можуть заразитися коронавірусом?

  1. Маючи – не цінуємо, втративши – плачемо

Ото як тільки закінчиться карантин, я – на вулицю! У дім – ані кроку! Сходжу в парк… На лавці посиджу… На дерева подивлюся… Повітря понюхаю… Ммм…

  1. «Мені-нічо-не-буде»

Маска? Пф, то для слабаків!

А давайте на шашлики зберемося!

О, дверна ручка. Треба облизати…

  1. 50% людей

Ну от уже й час картоплю саджати… А там морква, цибуля, кріп… Нема часу на карантин!

  1. Одинадцятикласники

Як ЗНО перенесуть? Навіщо ЗНО перенесуть? На коли ЗНО перенесуть? У якому сенсі навчальний рік можливий із 1 листопада???

  1. «Новинар»

Ти чув, що вже БТРами сіль вивозять? Ні??? Та ось тобі хрест! Мені Григорович казав, а в нього брат у поліції працює, так той точно знає! А ти знаєш, що у Каті коронавірус? Як не знаєш??? Вона ж у Польщі на заробітках у жовтні була. А я бачила, як вона пігулки від нежитю перед Різдвом купувала. От і все! От і все! Як не захворіти? У Фейсбуці китайський лікар писав, що коли спиш, то пояс із собачої шерсті під голову класти треба. Тоді нічо’ тебе не візьме! Він так ціле місто вилікував!

  1. Студент

Прокинувся. Послухав лекції онлайн. Написав конспект. Прочитав наукову статтю. Зробив презентацію. Написав два абзаци курсової. О, вже й ніч. Піду спати.

  1. Студент 2.0

Які лекції? Нічого не знаю. Я – спати. Чи краще фільм подивлюсь. Чи поспати?

  1. Маніяк із саморозвитку

О-о-о-о, безкоштовні курси-и-и-и!!! Мені оцей, той і ще ці два… Так. Стоп. Беру всі! Картинні галереї онлайн? Біжу-у-у! Вебінари? І я, і я, і я!

Дайте мені цей англійський розмовник!!! І японський! Як, немає підручника для вивчення мови племені Хімба??? Ну ви взагалі уже…

Безперечно, цей список ще не остаточний. Які ще типи знаєте? Діліться в коментарях.

Аня Чулінда

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button