Суспільство

Два нових сучасних автомобілі «швидкої» отримують міські лікарні №1 та №2 у Чернігові (Фото)

Новий сучасний автомобіль екстреної медичної допомоги, придбаний за кошти міського бюджету, щойно доставили до Чернігівської міської лікарні №2. Це найсучасніший автомобіль, який технологічно забезпечений усім необхідним обладнанням найкращих виробників світу, зокрема, Німеччини, США, Італії та Японії.

Автомобіль почне свою роботу відразу після того, як його поставлять на облік в реєстраційній службі і будуть отримані державні номери. Для цього потрібно орієнтовно два дні. А другий автомобіль — для міської лікарні №1 — буде доставлений у найближчі дні, можливо навіть завтра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комунальники Чернігова готують зливнівки до зими (Фото)

Генеральний директор міської лікарні №2 Владислав Кухар повідомив, що спеціальної техніки такого рівня у місті раніше не було. Вся комплектація, яка є в салоні, кріпиться до стін автомобіля, тобто в будь-якій ситуації там неможливе падіння приладів. Зокрема, авто має надсучасний дефібрилятор, який дає високий розряд, що значним чином полегшить роботу медпрацівників. Також є подача кисню й інше необхідне для роботи лікарів обладнання.

 

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Прес-служба Чернігівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button