Суспільство

Двом тренерам з Чернігівщини призначено стипендії Кабінету Міністрів України

За поданням Мінмолодьспорту, призначено стипендії Кабінету Міністрів України видатним тренерам, які забезпечують підготовку спортсменів до участі в Олімпійських та Паралімпійських іграх у Токіо-2020.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні підвищать стипендії – на скільки і кому

Серед них тренери Чернігівщині: ВОРЧАК Олександр Васильович — тренер Артема Прими, який входить до складу елітної групи з біатлону на участь в XXIV зимових Олімпійських іграх у м. Пекіні (Китайська Народна Республіка) та ОВЧАРЕНКО Олександр Володимирович — тренер Валентини Кісіль, яка входить до складу кандидатів елітної групи з важкої атлетики на участь в Іграх XXXII Олімпіади у м. Токіо (Японія).

Стипендії виплачуються Мінмолодьспортом, їх середній розмір становить 29 000 грн.

«Реалізація розпорядження Уряду сприятиме підвищенню престижності тренерської праці, посиленню державної підтримки видатних тренерів, які забезпечують підготовку спортсменів до участі в наступних Олімпійських та Паралімпійських іграх. А також, сподіваємося, стане додатковим стимулом для досягнення високих спортивних результатів їх вихованцями. Працюймо разом, щоб Україна перемагала!»  — наголосив Міністр молоді та спорту Ігор Жданов.

За інформацією сайту Мінмолодьспорту

Ще статті по темі

Back to top button