Суспільство

Джазовий фест, день фізкультури та феєрія в Сосниці: новинний дайджест Чернігівщини за 10 вересня

Урочистості в облдержадміністрації приурочили до Дня фізкультури та спорту. Відзначили кращих представників цієї галузі. Досягнень багато. Майже сотню разів чернігівські спортсмени піднімалися на п’єдестал міжнародних змагань.

ПрАТ «Чернігівський автозавод» (ЧАЗ), що входить до складу великої транспортної корпорації «Еталон», визнаний переможцем тендеру на поставку 90 шкільних автобусів на адресу Львівської обласної державної адміністрації, пише «Інтерфакс».

На Чернігівщині затримано фуру зі спиртом без документів.

Чернігівці повинні брати активну участь у вирішенні проблем місцевого значення. Та яким чином це можливе на місцевому рівні, знають не всі. Вагомим кроком у цьому напрямі стало відкриття Ресурсного центру з питань самоорганізації населення на базі Громадської організації «Доброчин».

На Зеленій Сцені де сьогодні проходило відкриття сьомого фестивалю Chernihiv Jazz Open, ми поспілкувались з музикантами діджеями та з організаторами цього фесту.

У Чернігові в центральному парку, що біля готелю «Україна» встановлюють нові пандуси, чим полегшили життя людям із обмеженими можливостями.

Фестиваль кіномистецтва, це – святкування Дня селища Сосниця та 122-ї річниці народження відомого кінематографа і письменника Олександра Довженка. Сьогодні плеяда творчих людей привезла до Сосниці свій прем’єрний документальний фільм про великого Митця під назвою «Загальний зшиток».

Ще статті по темі

Back to top button