Суспільство

Екологічний вояж: Катерина Тканко їде до Брюсселя

На офіційному сайті Чернігівської ОДА з’явилося розпорядження, що директора департаменту екології та природних ресурсів Катерину Тканко відправляють у закордонне відрядження. Проте в документі не вказано, куди вона їде та з якою метою.

Тож ЧЕline вирішив це з’ясувати. По коментар звернулися до директора департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА Андрія Подорвана.

«На території Чернігівської області з липня 2013 року реалізовується Проект ЄС «ClimaEast: Збереження та стале використання торфовищ», що впроваджується ПРООН в Україні.

Відповідно до розпорядження голови Чернігівської облдержадміністрації № 484 від 19 грудня 2014 року координатором Проекту «ClimaEast: Збереження та стале використання торфовищ» визначено директора Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації Катерину Тканко.

У цьому році програма ClimaEast добігає свого кінця. Відтак, із метою підбиття підсумків роботи й обговорення подальших ініціатив представники Проекту запросили директора Департаменту взяти участь у заключній регіональній зустрічі представників пілотних проектів і ключових національних партнерів.

Тож відповідним розпорядження голови Чернігівської ОДА директора Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації відряджено для участі у зустрічі з 9 по 11 жовтня 2017 року в м. Брюссель (Бельгія). Всі витрати, пов’язані з відрядженням, будуть здійснені за рахунок Проекту ЄС «ClimaEast», – повідомив Подорван.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button