Суспільство

Фатальна «шістка»: ротація в кадрах менських правоохоронців

63 менських правоохоронця пройшли обов’язкову атестацію.

При цьому близько 10% поліцейських набрали низьку кількість балів за тестами.

У результаті атестації 6 правоохоронців було звільнено з формулюванням «службова невідповідність». Ще 6 правоохоронців було рекомендовано підвищити по службовій драбині, стільки ж – понизити. Інші залишилися на своїх посадах.

Про це повідомила старший інспектор з питань кадрового забезпечення Менського відділу поліції Святослава Добровольська.

Вона також нагадала, що керівний склад атестації знаходився у Києві, а загальний – в Чернігові. До складу комісії входили представники Нацполіції, обласного управління поліції та представники громадського сектору. Цікаво, що всього комісія складалася з п’яти членів.

Правоохоронці мали скласти професійне тестування на логіку, загальні здібності та пройти особисту співбесіду. Остаточно рішення приймалося саме на підставі співбесіди. Передбачалося, що під час особистого спілкування комісія визначала готовність потенційних працівників поліції до змін, виявити їх чесність та мотивацію.

Поліцейських у формі міліції меняни бачитимуть на вулицях міста ще до кінця 2016 року, адже реформа це передбачала заздалегідь. Втім, вже з наступного року всі правоохоронці перевдягнуться у сучасний однострій.

Ще статті по темі

Back to top button