Суспільство

Героїв Крут і загиблих бійців АТО вшанують 29 січня

29 січня на території Меморіального комплексу «Пам’яті Героїв Крут» (село Пам’ятне Борзнянського району Чернігівської області) відбудеться вшанування 99-ї річниці подвигу Героїв Крут.

Про це ЧЕline повідомили в Департаменті інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Чернігівської облдержадміністрації.

Порядок проведення заходу детально обговорили днями на засіданні профільної робочої групи. Представники робочої групи повідомили про готовність до проведення заходу.

Так, на території Меморіального комплексу відбудеться мітинг-реквієм. Також у рамках заходу заплановано покладання квітів до Меморіалу, поминальна литія пам’яті загиблих за рідну землю та показ тематичної літературно-мистецької композиції.

Під час дійства згадуватимуть і загиблих студентів, які мужньо боронили Україну, протидіючи військовій агресії в Луганській і Донецькій областях.

За словами учасників зібрання, другий рік поспіль одним із лейтмотивів заходу є вшанування пам’яті бійців АТО, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність країни.

Ще статті по темі

Back to top button