Суспільство

Горезвісний чиновник знову потрапив у халепу

Сумнозвісний голова Бахмацької районної ради Віктор Міщук вкотре став фігурантом неприємної історії. Цього разу Бахмацький суд оштрафував його на три тисячі чотириста гривень.

Усе через те, що пан Міщук, будучи депутатом Бахмацької районної ради, проголосував за питання «Про затвердження технічної документації по визначенню нормативно грошової оцінки земельних ділянок площею 15,8000 га та 29,8000 га розташованих за межами населеного пункту на території Бахмацького району Чернігівської області».

На перший погляд справа пересічна. Але суть у тому, що ці землі передали в оренду для ведення фермерського господарства чоловіку рідної сестри Міщука. Тож цілком справедливо, що суд побачив у цьому конфлікт інтересів і корупційну складову.

Нагадуємо, що нещодавно уся Чернігівщина обговорювала історію про те як Віктор Міщук, будучи п’яним, як чіп, потрапив у аварію на свій іномарці. Пристрасті ледь вщухли, але посадовець вкотре не дає забути про себе. Можливо, дається взнаки «важка чиновницька карма». Хоча, насправді, мабуть, причина зовсім не в цьому, а в способі життя людини. Адже, хто як живе, те й отримує.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button