Суспільство

Хибні адреси на сайті міської ради (Фото)

На сайті Чернігівської міської ради, завдання якого – найточніше інформувати містян, вказано установи та комунальні підприємства з контактною інформацією. Щоправда, не всім чернігівцям вдасться дістатися необхідної структури за вказаними на сайт адресами.

Так, комунальне підприємство «Муніципальна поліція», згідно з інформацією сайту, має таку адресу: вулиця Київська, 14-А. Та фактично там його не було жодного дня. Можливо, планували колись розмістити це підприємство. Насилу знаходимо «штаб» муніципальної поліції на першому поверсі гуртожитку по вулиці Бєлова.

На журналістське запитання, чому адреса вказана неправильно, працівниця КП здивовано повідомила, що це не так важливо, адже телефони вказані вірно. А ось містяни, які особисто хотіли б прийти із заявою до комунальників, їх мало хвилюють.

У цьому ж офісі наші журналісти помітили велопарк. Про закупівлю велосипедів у місцевих ЗМІ було кілька повідомлень. Керівник КП «Муніципальна поліція» хизувався, що його співробітники патрулюють місто на екологічному транспорті. Щоправда, біля ґанку припарковано й автомобілі. Муніципальних поліцейських чернігівці частіше бачать у новеньких «Рено».

Не встигли працівники підприємства одягнути службові однострої з наліпками та шевронами, як на новостворене КП «Муніципальна поліція» знову чекає реорганізація. Як тепер називатиметься мерська поліція та чи існуватиме взагалі, ми ще повідомимо.

Читайте новини ЧЕline у Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button