Суспільство

На Чернігівщині розшукали зниклих безвісти неповнолітніх

21 жовтня поліцейські в Чернігові отримали два повідомлення про зникнення підлітків. 14-річний хлопець не повернувся з ранкової пробіжки, а 17-річна дівчина, як з’ясувалося, кілька місяців не з’являлася у гуртожитку свого навчального закладу. Місця перебування обох неповнолітніх вдалося встановити.

Про це повідомляє поліція Чернігівського району. 

Учора, 21 жовтня, об 11-й годині ранку з заявою про зникнення свого 14-річного сина звернулася його мати. Жінка повідомила, що її син о пів на шосту ранку вийшов на щоденну ранкову пробіжку та не повернувся, а його телефон не відповідає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нетверезий водій спричинив ДТП та втік: на Чернігівщині розшукали порушника

Пошуки підлітка здійснювали ювенальні поліцейські. Менш ніж за годину правоохоронцям вдалося успішно знайшли зниклого. Виявилося,що хлопець перебував у квартирі своєї бабусі, де зараз ніхто не мешкає. Свій вчинок він пояснив бажанням побути на самоті.

Інше звернення про зникнення 17-річної дівчини надійшло до поліції від її матері. 21 жовтня жінка приїхала провідати 17-річну доньку-студентку, будучи впевнена, що дитина мешкає у гуртожитку свого навчального закладу. Однак виявилося, що дівчина не з’являлася там уже кілька місяців.

Спілкуючись із заявницею, ювенальні поліцейські з’ясували непрості передумови вчинку студентки та її небажання відверто спілкуватися з рідними. Після цього правоохоронці досить швидко встановили коло друзів дівчини та де саме вона перебуває. З неповнолітньою все добре.

Інспектор ювенальної превенції склав щодо матері дівчини адміністративний протокол за ст. 184 КУпАП за фактом неналежного виконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button