Суспільство

Холодильники INDESIT — кращий вибір для вашого будинку

Холодильники італійського виробника побутової техніки Indesit давно і успішно конкурують на нашому ринку з іншими торговими марками. Вони викликають інтерес у споживача своєю безшумністю, можливістю глибокої заморозки, індивідуальним управлінням температурним режимом камер. Не поступаючись за технічними характеристиками, холодильники Indesit помітно виграють за ціною. На ваш розгляд пропонуються холодильники Indesit, які ви зможете придбати, зайшовши на сайт https://eldorado.ua/holodilniki/c1061560/producer=indesit/.

4325екцуы

Переваги і недоліки, технологічні особливості

Маючи великий асортимент, холодильники Indesit задовольняють широке коло покупців за такими критеріями:

  1. Габарити. Одно-, двокамерні, морозильні камери, міні-бари, вбудовані в шафу.
  2. Корисний об’єм холодильної камери. Розрахунок ведеться за складом сім’ї і кількості збережених продуктів.
  3. Корисний об’єм морозильної камери. Залежить від терміну заморожування і кількості заморожених продуктів.
  4. Тип управління. Залежно від марки холодильника, можливий як електронний, так і електромеханічний тип управління як в ручному, так і в сенсорному варіанті. Залежно від виставленої температури, в камери подається охолоджене повітря, кількість якого регулюється внутрішніми датчиками.
  5. Система охолодження холодильної камери:
    — звичайна, яке потребує ручного розморожування;
    — крапельна або «плаче стіна». Іній намерзає на задню стінку камери і після відключення компресора, конденсується і стікає в спеціальний жолоб;
    — «No Frost» поширює холодне повітря за допомогою вентилятора по всій камері;
    — «Low Frost» обмежує утворення льоду в камерах.
  6. Система розморожування. У випадку з морозильною камерою вручну, відключаючи холодильник від мережі.
  7. Колір корпусу. У серію входять однотипні холодильники, але різного забарвлення. Остання буква в марці означає колір корпусу.
  8. Потужність. Вона впливає на швидкість охолодження і заморозки.
  9. Споживання енергії. Важлива характеристика, що впливає на енергоспоживання агрегату. Ділиться на класи. Найекономічніші холодильники позначаються літерою А.

Недоліки холодильників Indesit полягають в тимчасовому запаху пластмаси, використанні компресорів різних фірм, деяка початкова вібрація, що проходить після вибору правильного положення. Переваги холодильників очевидні, а недоліки не критичні.

Кращі бюджетні холодильники Indesit

Ці моделі були обрані на підставі їх популярності серед споживачів і кількості продажів:

  • INDESIT IBS 20 AA;
  • INDESIT DS 3201 W;
  • INDESIT IBS 15 AA;
  • INDESIT DS 3181 S;
  • INDESIT DF 4201 W;
  • INDESIT DF 4161 W.

Розглянемо деякі з них.

B20AINDESIT IBS 20 AA. Двокамерний холодильник висотою 200 см, що має дві місткі камери. Клас енергоспоживання А+, з середнім річним споживанням в 309 кВт. Система охолодження «Low Frost» дозволяє проводити розморожування раз на півроку. У разі відключення електроенергії, підтримує температурний режим до 12 годин. Має можливість змінити сторону відкривання дверей.

 

 

INDESIT DS 3201 WINDESIT DS 3201 W. Завдяки чорній ручці над морозильним відділенням, холодильник має презентабельний вигляд. Система «плаче стіна» дозволяє утримувати продукти при постійній температурі і запобігає налипанню «шуби» на задню стінку. Полиці зроблені з товстого скла. Річне електроспоживання складає 285 кВт. Дверцята можуть бути переставлені в залежності від розташування холодильника.

 

 

 

INDESIT IBS 15 AAINDESIT IBS 15 AA. Бюджетний холодильник для середньої сім’ї висотою 150 см, класу А \+, який має середньорічне споживання електроенергії в 237 кВт, з крапельною системою охолодження і антибактеріальним покриттям. Має відносно слабку продуктивність заморожування, але високу автономність при відключенні електроенергії на 12 годин. Бокси виготовлені з високоміцної пластмаси.

 

 

В даному огляді були розглянуті всього три холодильника Indesit. Але лінійка бюджетних холодильників цього виробника має на своєму рахунку набагато більше моделей. Їх середня цінова позиція дасть можливість споживачам вибрати модель, яка відповідає їхнім запитам.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button