Суспільство

Імуноферментний аналізатор (ІФА) MR-96A

Виявити безліч захворювань тварин здатний імуноферментний аналізатор. Купити в Україні його можна для ветеринарної клініки і великої тваринницької ферми. Таке обладнання дозволить своєчасно виявити проблему, врятувати життя тварини і уникнути епідемії.

Як правильно вибрати і купити імуноферментний аналізатор?

Можливості даного апарату сьогодні використовують і ветеринари, і тваринники. Тим більше, що якісний функціональний імуноферментний аналізатор купити в Києві і інших містах країни можна без проблем, наприклад, на Ukrvet.ua/kategorii/97/laboratornoe-oborudovanie/ifa-analizatory-ifa-ridery/. Тут представлено тільки професійне ветеринарне обладнання, включаючи ІФА аналізатори.

141218-2

Принцип дії

Апарат виконує оперативне дослідження проб, взятих у тварини. За допомогою відповідних реагентів, сертифікованих належним чином, можна отримати інформацію про наявність чи відсутність інфекції в організмі пацієнта. Важливо, щоб вони підходили для конкретного аналізатора. Тоді результат буде дійсно інформатівним. Але якщо вибрати імуноферментний аналізатор (ІФА) MR-96A в каталозі Укрвет, то до нього підійдуть тест-смужки будь-якого виробництва.

Визначення стану організму пацієнта відбувається через вивчення стану проб крові, сечі або слини. Така діагностика заснована на взаємодії антитіл з антигенами. Реагенти та проби крові опускаються в пристрій, який аналізує отриману реакцію і видає результат у вигляді роздруківки або зображення на екрані. Правильне дослідження крові дозволяє отримати інформацію про состоянііпечені, нирок і залоз внутрішньої секреції. Правильне дослідження крові дозволяє отримати інформацію про стан печінки, нирок і залози внутрішньої секреції.

В середньому за один цикл досліджується близько 40 проб біоматеріалу. Конкретні показники виходять від застосування певного реагенту. Подібну діагностику можна виконувати і вручну, когдатест-полоскас антитілами з’єднується з пробою біоматеріалу. Однак ІФА-діагностика має масу переваг, які полягають в можливості автоматизації процесу дослідження і швидкого отримання максимально точних даних.

141218-3

Вибір обладнання

Сьогодні купити недорого можна імуноферментний аналізатор (ІФА), а також напівавтоматичний біохімічний аналізатор Mindray ВА-88А в Укрвет. Тут ви знайдете варіант для стаціонару або переносний апарат. Це буде однозначно якісна продукція, здатна прослужити набагато довше гарантійного терміну. Розцінки в магазині є приємним доповненням до високої якості. Транспортування замовленого обладнання проводиться з урахуванням делікатності апаратури. Тому тут можна ІФА-аналізатор замовити з доставкою в будь-яку точку країни, оптом і в роздріб. У каталозі магазина можна підібрати також витратні матеріали та додаткові аксесуари. Тому покупцеві не доведеться шукати необхідні для роботи компоненти, тому що і тест-смужки, і реагенти самого різного виду завжди є в наявності на сайті магазина. Купівля в Укрвет вигідна і тим, що, наприклад, імуноферментний аналізатор MR-96A Mindray в каталозі не потребує будь-яких особливих видів витратних матеріалів.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button