Суспільство

Інтернет у Львові: як вибрати та підключити?

Користувачі інтернету сьогодні хочуть отримувати за свої гроші якісний зв’язок без перешкод та розривів, а також високу швидкість з’єднання та передачі даних. Саме тому, якщо провайдер чи мобільний оператор не надає таких послуг, постає питання про його заміну.

Який інтернет підключити у Львові?

Більшість людей не лише дивляться увечері улюблений серіал чи спілкуються з друзями в соціальних мережах, але й працюють чи вчаться онлайн. Саме тому домашній інтернет у Львові підходить всім користувачам без винятків. В асортименті тарифів від Київстар можна знайти чимало цікавих пропозицій з різними цінами, можливостями та додатковими функціями. Практично по всьому місту доступне підключення не лише 3G/4G, але й провідного інтернету, щоб повною мірою насолоджуватися часом у всесвітній павутині.

Домашній інтернет від Київстар у Львові: огляд тарифів

На сьогоднішній день компанія Kyivstar пропонує у Львові п’ять основних тарифних плани для користувачів інтернету:

  • «Безлім 100»;
  • «Все разом Щедрий»;
  • «Все разом Базовий + ТБ»;
  • «Все разом Вигідний + ТБ»;
  • «Все разом Ігровий».

Щоб зрозуміти, на який саме тариф переходити, потрібно ретельно вивчити особливості кожного.

«Безлім 100» — це тарифний план, який пропонує лише підключення до провідного інтернету. Ви отримуєте досить хорошу швидкість до 100 Мбіт/секунду всього за 200 грн на місяць.

«Все разом Щедрий» — якщо вам потрібний не лише вихід у всесвітню павутину, але й якісний мобільний зв’язок без переплат, краще за все звернути увагу саме на цей план. До нього входять домашній інтернет зі швидкістю до 100 Мбіт/секунду, безлімітний мобільний інтернет та 300 хвилин на дзвінки за кордон. Все це користувач отримує всього за 200 грн в місяць.

«Все разом Базовий + ТБ» — окрім домашнього та 120 тисяч Мб мобільного інтернету (45 сервісів мають безлімітний трафік), також можна отримати 120 хвилин на дзвінки за кордон чи на інші мережі, можливість використовувати «Київстар Футбол» та 170 каналів телебачення. І все це — за 250 грн на місяць.

«Все разом Вигідний + ТБ» — домашній інтернет та безлімітний мобільний інтернет разом із можливістю використовувати додаток «Київстар Футбол», 180 хвилин на дзвінки в інші країни та мережі, додаткова сім-карта для планшету та 251 телевізійний канал. Це ви отримаєте за 350 грн на місяць.

«Все разом Ігровий» — ідеальний варіант для справжнього геймера. Крім інтернету та інших функцій, ви також отримуєте преміум-акаунт у WoT, преміальний танк та екіпаж.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button