Суспільство

Із віршами, піснями та вшануванням найстарших і наймолодших відгримів день села в Данині (Фото)

День села – особливе та важливе свято, що об’єднує всіх жителів, які люблять свій населений пункт і дбають про нього.

У Данині, що в Лосинівській громаді, у святковий день кожен житель, від старого до малого, поспішав до сільського клубу. І саме цього дня до свого рідного села приїздять люди, які тут народилися та виросли, які тут відчули справжню материнську ласку і турботу, навчалися тут у школі. Також у селі радо зустрічали гостей, зокрема голову Лосинівської громади Анатолія Стрільця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День Конституції та День молоді Ніжин відзначив патріотичним велопробігом (Фото)

Цього дня жителям Данини дякували за щоденну працю, а також зичили тільки всього найкращого: здоров‘я, миру, добробуту, процвітання і нових звершень. Активних і працьовитих жителів села відзначили нагородами.

Не залишились поза увагою найстарші і наймолодші сільські жителі. Зокрема, вшанували найстаршу жительку села Данина, добру та трудящу жінку – Марію Іванівну Подолянко, який виповнилося 95 років. Гучними оплесками вітали наймолодшого жителя с. Данина- Андрія Вовкогона. Вітали теплими словами сім’ю, яка багато років живе у парі, у злагоді, у мирі, любові і взаєморозумінні. Подружжя, яке відсвяткувало своє «золоте» весілля – Іван Іванович і Ганна Іванівна Пономаренки. Не могли на святі не згадати багатодітні родини, які є справжньою окрасою села, ті сім’ї, які зростили трьох і більше дітей. І такою родиною є сім’я Миколи Михайловича та Валентини Миколаївни Яловських.

Пісні, вірші, щирі розмови, усміхнені обличчя, дружні потиски рук – свято вдалося на славу.

Увечері для всіх присутніх була передбачена молодіжно-розважальна програма.

Джерело: Лосинівська громада

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button