Суспільство

Кадрові питання сесії Чернігівської облради

На черговій сесії Чернігівської обласної ради депутати серед іншого розглянуть кілька кадрових питань.

Зокрема, питання про призначення на посаду генерального директора комунального некомерційного підприємства «Чернігівська обласна дитяча лікарня» Чернігівської обласної ради» Тетяни Лебедєвої.

Лебедєва Тетяна Миколаївна закінчила Українську медичну стоматологічну академію за спеціальністю «Педіатрія», лікар, магістр медицини у 1999 році. З 1998 року по 2022 рік працювала на посаді лікаря-педіатра Чернігівської обласної дитячої лікарні. Працювала головним спеціалістом Управління охорони здоров’я Чернігівської обласної державної адміністрації, начальником відділу управління медичними кадрами та роботи зі зверненнями громадян Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА.

«Кандидат медичних наук». У 2020 році закінчила ВНЗ «Міжрегіональна Академія управління персоналом» за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування», магістр.

В 2021 році була переведена на посаду заступника начальника Управління охорони здоров’я — начальник відділу організації надання медичної допомоги. З серпня 2022 року виконує обов’язки генерального директора комунального некомерційного підприємства «Чернігівська обласна дитяча лікарня» Чернігівської обласної ради.

Також депутати розглянуть кадрове питання призначення на посаду директора комунального закладу «Ніжинський фаховий коледж культури і мистецтв імені Марії Заньковецької» Чернігівської обласної ради Володимира Дорохіна.

Дорохін Володимир Гранлісович народився 19 квітня 1962 року в селі Некрасове Червоноармійського району Саратовської області. Закінчив Чернігівське музичне училище ім. Л.М.Ревуцького, у 1986 році – Воронезький державний інститут мистецтв. З 1986 року – викладач Ніжинського державного педагогічного інституту ім. М.В.Гоголя. «Заслужений артист України». З 1997-2017 роки доцент Ніжинського державного педагогічного університету імені Миколи Гоголя. З 2017 року директор комунального закладу «Ніжинський фаховий коледж культури і мистецтв імені Марії Заньковецької».

Також на сесії розглянуть питання призначення на посаду генерального директора-художнього керівника комунального закладу «Ніжинський академічний український драматичний театр ім. М.М.Коцюбинського» Юрія Муквича.

Відбувся заключний етап конкурсного добору на зайняття цієї посади. За результатами добору конкурсна комісія рекомендувала призначити на посаду генерального директора-художнього керівника комунального закладу «Ніжинський академічний український драматичний театр ім. М.М. Коцюбинського» Муквича Юрія Миколайовича.

У 2009 році він отримав другу вищу освіту, закінчив Державну академію керівних кадрів культури і мистецтв України за спеціальністю «Менеджмент організацій». У 2010 році закінчив курси підвищення кваліфікації у Національній академії керівних кадрів і мистецтв – «Особливості організації та управління діяльністю театрів в сучасних умовах». «Заслужений працівник України».

Окрім того, на сесії також розглянуть питання продовження терміну дії контракту з керівником комунального закладу «Регіональний ландшафтний парк «Ялівщина» Чернігівської обласної ради Юлією Батурою.

Ще статті по темі

Back to top button