Суспільство

Кличко на Масанах та СБУ з перевіркою в Лаврі: у Чернігові виступили відомі коміки

В Чернігівському обласному філармонійному центрі відбувся благодійний гумористичний концерт «Імпровізація: ВКВ + Ігор Ласточкін». Коміки, котрі є чемпіонами найбільшого гумористичного шоу в Україні – проєкту «Ліга Сміху» Влад Куран, Олександр Венедчук, Артем Дамницький, а також шоумен Ігор Ласточкін представили гумористичну програму, в якій обіграли кумедні побутові сцени, жваво спілкувалися з публікою, розповідали веселі історії зі свого артистичного життя і жартували над російськими окупантами.

Як розповів організатор концерту «Імпровізація: ВКВ + Ігор Ласточкін» в Чернігові директор Благодійного фонду «7Я» Володимир Вінниченко, це другий концерт артистів за останній час.

Про це повідомляє Чернігівський обласний філармонійний центр фестивалів та концертних програм.

Близько двох місяців тому в рамках всеукраїнського туру «Ліга Сміху» вже виступала на сцені філармонійного центру. Тоді вдалося зібрати майже 110 тисяч гривень, які артисти витратили на придбання автомобіля та автозапчастин для одного з підрозділів ЗСУ.

Цього разу організатори та учасники шоу сподіваються зібрати не меншу благодійну допомогу на потреби українських воїнів.

Ще статті по темі

Back to top button