Суспільство

«Кохання по-чернігівськи»: Андрій та Людмила – історія вишуканого кохання і оригінального освідчення

Вашій увазі унікальна історія знайомства чудової пари – Андрія Терещенка та Людмили Лебедевої.

Цю прекрасну історію закохані надіслали на конкурс «Кохання по-чернігівськи», який до Дня Святого Валентина, організував інформаційний портал ЧЕline.

«Це історія кохання вже дорослих людей. Але кохання приходить в будь-якому віці. Тепер ми це точно знаємо. Людмила (або, як її зве Андрій – Лю) час від часу переглядала його блоги про мандри. За посиланням в них перейшла до фотоальбомів в мережі «ВК». Лайкнула, оскільки і сама дуже любила подорожувати. Андрій, відповідно, побачив на аватарці красиву дівчину, струнку та впевнену в собі (тоді він ще не знав, що Лю – віце-чемпіонка Європи з тхеквондо).

«Лайк за лайк» – і далі традиційне спілкування, перша зустріч.

І вже після цього почалось не традиційне, а вишукане – і навіть авантюрне «залицяння» Андрія до Лю.

Як мандрівник з досвідом, він запросив її до однієї країни. Потім до іншої. І одного разу, перебуваючи у неймовірно красивому селищі Савока в горах Італії (саме там, де знімали легендарний фільм «Хрещений батько») Андрій зробив пропозицію руки та серця своїй Лю – буквально на тому ж місці, де за сюжетом фільму це ж саме зробив своїй нареченій Майкл Корлеоне (Аль Пачіно).

Це варто було трьох перельотів, автобусів та пішки в гору)).

Адже «Хрещений батько» — один з їх улюблених фільмів. Та ще в такому романтичномі місці, де в цей час били дзвони, а ті, хто випадково побачив – щиро аплодували.

All you  need is Love»!!!

Изображение 1325

Детально про конкурс та його умови читайте ТУТ.

Спонсор конкурсу: ресторація «Кардинал».

Ще статті по темі

Back to top button