Суспільство

Команда переможців: на Чернігівщині відбувся форум партії «Наш край» (Фото)

У легендарній гетьманській столиці Батурині, що на Чернігівщині, сьогодні, 4 липня, відбувся обласний форум політичної партії «Наш край». Участь у форумі взяли представники політичної сили з усіх районів. Також на форум завітали народні депутати України Борис Приходько і Сергій Шахов.

«Наш край» – це провідний гравець на політичній карті Чернігівщини. Це партія господарників, лідерів, мерів і професіоналів. Ми тут заради людей, які нам довірили право розвивати регіон. Ми працюємо заради людей. І ми йдемо далі. Йдемо перемагати», – зазначив під час свого виступу народний депутат Борис Приходько.

На Чернігівщині депутатами, головами міських і селищних рад стали понад 2000 людей. Це 23% загальної кількості. Тобто четверта частина депутатів і керівників рад – представники «Нашого краю».

«Ми рухаємося вперед! Ми будемо активно брати участь у виборах 25 жовтня. Головне – це команда. Ми зможемо перемогти будь-кого. І ми йдемо на вибори, щоб перемагати», – запевнив Сергій Шахов.

На форумі були окреслені основні напрямки роботи та перспективні плани для підготовки до місцевих виборів. Також на форумі представлені нові члени команди «Нашого краю» та керівники районних осередків. «Наш край» йде на вибори потужним складом – у кожній громаді області будуть кандидати на голів і депутатів.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

 * Актуально

Ще статті по темі

Back to top button