Суспільство

Комарівська ОТГ відзначила річницю свого створення

*Актуально

Жителі і гості Комарівської ОТГ, що в Борзнянському районі, щиро, гостинно та весело відзначили цими вихідними першу річницю створення громади. Привітати іменників прибули почесні гості, зокрема депутат Чернігівської обласної ради від партії «Наш край», виконавчий директор Чернігівського відділення Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад Ірина Грозенко, яка відіграла важливу роль у створенні громади і зараз надає консультації з різних питань, усіляко підтримує діяльність ОТГ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Наш край» організував весняні толоки в селах Комарівської громади

«Комарівська ОТГ святкує день громади! Усі старостинські округи представили роботи майстрів, художню самодіяльність та українські страви! Мала честь вітати гостей свята від Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад. Активність жителів громади у конкурсах виставках свідчить про те, що громада живе й активно розвивається!», – поділилася враженнями Ірина Грозенко.

Комарівський сільський голова Юрій Кантур (представник «Нашого краю») також зазначив, що громада поступово розвивається. «Ми тільки цього року перейшли на прямі міжбюджетні відносини, але самостійно утримуємо освіту, культуру, за наші кошти фінансуватимуться і бібліотеки. Поступово ремонтуємо дороги, зробили проекти на відновлення вуличного освітлення у 6 селах громади, плануємо капітально відремонтувати Комарівський будинок культури, який є центром культурного життя громади», – розказав він.

33943139_780207832187089_3452488548693835776_n

Під час свята в центрі Комарівки відбувся концерт, були організовані різні виставки, конкурси та розваги.

Комарівська ОТГ була створена у 2017 році. Наприкінці квітня відбулися перші вибори депутатів сільської ради, де більшість серед інших політичних сил здобули представники «Нашого краю».

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button