Суспільство

Компанія «Таліон Плюс» привезла подарунки дітям із реабілітаційного центру

Команда «Таліон Плюс» відвідала центр реабілітації дітей у Чернігові та вручила його вихованцям подарунки з нагоди травневих свят. Наразі у закладі перебуває близько 30 дітей, які потребують психологічної підтримки.

Кожна дитина заслуговує бути щасливою, рости у любові, відчувати тепло й увагу. Сьогоднішні дівчатка та хлопчики за кілька років стануть дорослими, самостійними громадянами. Це наступники, яким ми передамо естафету подальшого розвитку держави. І від того, які цінності буде закладено в їхню свідомість у дитинстві, залежатиме найближче майбутнє.

Допомога дітям – не лише обов’язок кожного громадянина, а й один із головних напрямів роботи соціально-відповідального бізнесу, – вважає заступник директора ТОВ «Таліон Плюс» Ірина Кравчук.

«Ми маємо свідомо підходити до виховання дітей. А щоб зростити їх добрими, сильними, порядними і соціально адаптованими людьми, треба кожну дитину зробити щасливою. Тому команда «Таліон Плюс» вирішила влаштувати для вихованців реабілітаційного центру маленьке свято – із солодощами та іграшками», – прокоментувала Ірина.

image (4)

Директор закладу подякував відповідальному бізнесу й нагадав, яке велике значення має для вихованців центру увага і підтримка.

Важливо забезпечити дітям сприятливі умови для життя, кваліфікованих вихователів, надати якісну освіту, психологічну підготовку до життя у суспільстві. Держава нас забезпечує, але й бізнес підтримує, за що ми надзвичайно вдячні», – зауважив директор реабілітаційного центру Писанка Анатолій.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button