Суспільство

Комунальники піднімають тарифи на послуги (Фото)

На засіданні виконавчого комітету начальник КП «Деснянське» презентував програму збільшення тарифів на комунальні послуги. Просить дозволити підняти їх у середньому на 3,45 грн.

Максимальний розрахунок для 14-поверхового та 16-поверхового будинків – 4,29 грн. За такими розрахунками в квитанціях чернігівців сума до сплати зросте від 8 гривень до 85 гривень.

Таке підвищення вартості послуг аргументують підняттям ціни на електроенергію: «Нам треба було ініціювати коригування тарифів ще в грудні минулого року, коли зросла вартість за електроенергію, – пояснює Віктор Пригара. – Чернігів у дев’ятці тих міст, де тарифи найнижчі».

Розрахунки проводили в КП «Деснянське» і затверджували на профільній комісії та з експертним висновком управління фінансів. Однак у таке не повірив член виконкому Юрій Власенко. Він переконує, що варто перевірити, куди комунальники витрачають гроші та які саме послуги надають.

Віктор Пригара запевнив, що розрахунок проводили спеціально для кожного будинку. Подробиці дебатів про підвищення тарифів дивіться в сюжеті вже найближчим часом.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button