Суспільство

Користується сучасними гаджетами та має 70 років стажу: жителька Чернігівщини відсвяткувала 100-річчя (Фото)

Свій сотий день народження жителька села Забарівка Кулина Радченко відзначила в колі рідних і близьких. Між тим, гості, зокрема представники влади, вітали довгожительку з поважним ювілеєм у місті Сновськ, де вона нині проживає.

«Ювілярка зустрічала гостей із радістю і доброзичливістю. Такою вона є протягом всього життя: привітною і доброю. Попри тяжку працю (а працювала Кулина Єлизарівна і в колгоспі, і на Корюківському цукровому заводі, тримала господарство, виховувала трьох дітей), вона завжди з посмішкою та радістю розповідає про свою юність і молодість. Жінка має статус ветерана праці, адже її трудовий стаж налічує 70 років. Вона є учасником Другої світової війни, має багато відзнак різних рівнів. Ось і в такий важливий день отримала Почесну грамоту Чернігівської обласної ради, подарунки і квіти на знак поваги і вдячності за багато років добрих справ, мудрих вчинків та порад», – розповідають у Корюківській міській раді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові є трояндовий рай, де все літо квітнутимуть різнокольорові троянди (Фото)

Нині Кулина Єлизарівна активно цікавиться навколишнім життям і навіть користується сучасними гаджетами, коли спілкується з рідними за кордоном. Найбільше жінка пишається своїми дітьми, тішиться онуками та правнуками, які також віддають їй своє тепло і турбуються про рідну людину.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Фото надане Корюківською міською радою

Ще статті по темі

Back to top button