Суспільство

Корюківчани «навіджимали» для ЗСУ 12 тисяч гривень

Цікавий движ #ЖМУзаЗСУ відбувся в Корюківці. Він спрямований водночас на зміцнення здоров’я та на допомогу ЗСУ.

«Суть у тому, щоб привернути увагу до свята Дня Збройних Сил України, що припадає на 6 грудня, і до здорового способу життя. Це моя дружина запропонувала, вона активно займається спортом. І челендж почався із її невеличкого відеоролика. Суть у тому, що людина жертвує 100 грн, а за бажання може й більше. А потім записує свої відтискання на відео. Там немає ліміту, що 10 разів відтиснутися, що 100. Можна від підлоги відтиснутися чи штангу підняти – це теж відтискання», – у коментарі для ЧЕЛАЙН зазначив Володимир Онищук, директор Корюківського молодіжного центру «КУБ».

Він каже, що водночас було бажання підбадьорити і згуртувати людей, причому, за його словами, прагнули це зробити якось цікаво й оригінально.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обрали нового голову НОК у Чернігівській області

«Нині звичайний заклик, що давайте підтримаємо військових і пожертвуємо кошти, не завжди знаходить відгук. У багатьох насправді немає можливості, бо доходи зменшилися, а попереду важка зима. Але хоч би як було сутужно, людям все одно хочеться робити хороші справи, та ще й зміцнюючи своє здоров’я», – пояснив Володимир Онищук.

Челендж знайшов відгук серед людей. За словами Володимира Онищука, надійшло 35 відео. Відтискалися малюки, діти захисників, тендітні дівчата, активні бабусі, оригінальні чоловіки і цілі колективи, а також ще й самі захисники, які прийняли естафету від своїх дітей! Це розчулювало до сліз!

Завдяки кожному, хто долучився до челенджу, вдалося зібрати 12 000 грн. Їх витратять на придбання пристрою нічного бачення для військових.

Усі надіслані відео були розміщені на сторінці «КУБ» у соцмережі, а найбільшу кількість лайків зібрала сім’я Примачків – 510.

Переможців акції, за участі авторки ідеї челенджу Катерини Онищук, нагородили брендовими сувенірами.

Фото – КМЦ «КУБ»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button