Суспільство

Козелецька лікарня поповнилась обладнанням іноземного виробництва

Завдяки Благодійному Фонду «Із янголом на плечі» спільно з іспанськими доброчинцями Боженою-Софією Шпак та Ederic Lujan КНП «Козелецька лікарня інтенсивного лікування» отримала необхідне для діяльності закладу обладнання іноземного виробництва та засоби гігієни. Про це повідомляють в управлінні охорони здоров’я Чернігівської обласної державної адміністрації.

Як гуманітарну допомогу благодійники передали для лікарні електрокардіограф, ультразвуковий апарат, переносний інкубатор для дітей, кушетки, засоби для миття посуду, пральний порошок, підгузки для дітей, медичний одяг, ковдри та одноразовий паперовий посуд.

Також для пацієнтів закладу від благодійного фонду «5 перон», що від початку повномасштабного вторгнення рф в Україну займається вирішенням проблем воєнного часу, було передано різноманітні продукти харчування: консерви, рис, борошно, макарони, вівсяні пластівці тощо.

Адміністрація та колектив Козелецької лікарні висловлюють глибоку вдячність благодійникам, зазначаючи, що такі дарунки вкрай необхідні для поліпшення якості надання медичної допомоги населенню Козелецького району.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button