Суспільство

Крок до тварин: Лейза і Мішель шукають домівку

Лейза і Мішель — дві собачки, які шукають добрі руки людини. Собакам вже по 8 місяців, вони молоді, грайливі та гавкучі. Кастровані та чіповані.

Про це повідомляє ветеринарно-стерилізаційний центр «Крок до тварин», Чернігів.

«Нас попросили взяти їх на стерилізацію і знайти перетримку на декілька днів реабілітації. А потім просто відмовились забирати. Пошук перетримки для цуценят, то напевно одне з найскладнішиїх питань, що є в зоозахисті. Пошук хорошої перетримки. Чистої від інфекцій. З мінімальними ризиками і відсутністю іфнших цуценят», — йдеться у повідомленні центру.

Крім того у центрі зазначають, що зараз дівчатам вже по вісім місяців. Їм дуже потрібна родина. Їм не місце у вольєрі, а у їхньому прихистку — фізично не можуть дати чотирилапим потрібної уваги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Незвичайний пацієнт: на Чернігівщині до ветлікарні потрапив єнотоподібний собака

«Чудово підійдуть для активної родини з дітьми. Не на ланцюг. Кастровані. Чіповані. Оброблені від паразитів. Щеплені від сказу.

Питання за телефоном — 0635736020, щодня з 9.00 до 18.00, в будні дні

Також завжди потрібна допомога: сухим та вологим кормами, засобами дезінфекції, одноразові та багаторазові гумові рукавички; одноразові хірургічні халати; одноразові медичні пелюшки; ганчір’я: бавовна або льон; паперові рушники; відра; миски для годування тварин», — йдеться у повідомленні.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button