Суспільство

Курортний комплекс в Трускавці — відмінне місце для відпочинку!

Санаторій в Трускавці розташовується в самому серці Прикарпаття. Він знаходиться на території відомого в усьому світі бальнеологічного курорту. Тут надається можливість не тільки скористатися високоякісним сервісом, але і присутня можливість організації відпочинку в найбільш комфортній обстановці з високопрофесійним медичним супроводом.

Курортний комплекс в Трускавці: послуги та переваги!

Курортний комплекс Ріксос Прикарпаття розташовується в унікальному місці, яке оточене великою кількістю гірських пейзажів. Важливі переваги курорту — це цілюща мінеральна вода і найчистіше повітря. Все це було створено природою, і просто чудово підходить для відновлення власних сил.

 

На території Rixos є:

  1. Сучасний готель в Трускавці.
  2. Медичний центр в Трусковці.

 

Тут надаються найбільш різноманітні лікувальні, а також профілактичні послуги. Наприклад, спочатку сюди варто віднести наступні найефективніші варіанти:

  • Променева діагностика. Виконується комплексна діагностика із застосуванням різноманітного сучасного обладнання.
  • Сучасна бальнеотерапія. Йдеться про оздоровлення з використанням мінеральних вод.
  • Реабілітація відпочиваючих. Пропонується комплекс процедур, що прямують на швидке відновлення здоров’я.
  • Діагностична лабораторія. Це комплекс загальноклінічних, біохімічних та інших досліджень.

2

Великою популярністю користується і така послуга, як високоякісне очищення організму. Пропонується інтенсивне очищення від токсинів і всіляких шлаків. Не виключається і можливість позбавлення від зайвих жирових відкладень. Курс цього виду терапії направляється на повноцінну детоксикацію організму. Внаслідок цього, гарантується повноцінне відновлення організму, поліпшення обмінних процесів, а також швидке позбавлення від надмірної ваги.

 

Бажаєте добре відпочити, і одночасно з цим оздоровитися? Тоді обов’язково варто відвідати санаторій Ріксос Прикарпаття (Rixos Prykarpattya)!

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button