Суспільство

Легендарний Віктор Кі приголомшив юних талантів у Прилуках

У прилуцькому Центрі творчості дітей та юнацтва відбувся звітний концерт циркової студії «Удай», куди був запрошений відомий американський жонглер-еквілебрист українського походження Віктор Кіктєв, більш відомий під сценічним ім’ям Viktor Kee.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка світового цирку Віктор Кі приїхав на Чернігівщину

Без названияГлядачів вражали своїми виступами неймовірно пластичні дівчата Дар’я Михайленко, Людмила Брижак, Ксенія Максюта, Ангеліна Аландаренко, Анастасія Свінцова, Діана Ковтун та Дар’я Крихтенко, юні майстри акробатики Владислав Гольда, Максим Соколовський, Тарас Федорченко, «жонглювання почуттями публіки» продемонстрували Сергій Майстренко, Дмитро Новак і Захар Реута, а захоплюючі фокуси від Назара Брегіди просто не залишили нікого байдужим. Усе це та ще багато інших цікавинок було сприйнято публікою на «ура». Під керівництвом викладача циркової студії Анатолія Клементьєва та його дружини, а за сумісництвом і хореографа Людмили молоді прилуцькі циркачі навчилися багато чому.

Після завершення виступів юних талантів із вітальним словом до присутніх звернувся Віктор Кіктєв, який висловив вдячність дітям за наполегливу працю в досягненні вершин циркового мистецтва, а їхнім батькам та вчителям – за терпіння та сприяння у всебічному розвитку підростаючого покоління.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легендарний Віктор Кі творив дива у Прилуках

«Концерт удався, і ці діти довели, що їх талант точно вартий того, щоб бути представленим на всіх сценах України», – з упевненою посмішкою на обличчі стверджував Віктор.

Приголомшливою новиною для всіх присутніх стало повідомлення Віктора Кіктєва про те, що вже в жовтні цього року його неймовірне циркове шоу приїде в Прилуки. А найцікавіше, що всі учасники циркової студії «Удай» братимуть участь у всьому творчому процесі й, звісно ж, на сцені даного шоу.

Джерело: «Град Прилуки»

Ще статті по темі

Back to top button