Суспільство

Листи, що зігрівають душу (Фото)

Новорічні й різдвяні свята зазвичай найочікуваніші. Ми вітаємо один одного при зустрічці, телефонними дзвінками і смс-повідомленнями. Із гаджетами життя стає набагато простіше і цікавіше. А головне — мобільніше. Та хто серед нас востаннє тримав у руках листа? Справжнього, не повідомлення комунальників про заборгованість, а справжнісінького — із написаною від руки адресою, із змістом, що чіпляє за душу.

Так от, у Чернігові є кілька журналістів, які регулярно на новорічні та різдвяні свята отримують листівки. Я — одна з них.

Традиції вітати друзів через відділення «Укрпошти» уже понад 10 років.

26855514_1964399553574502_160996554_nЇї засновниця — відома чернігівська журналістка, власкор ТРК «Україна» Олена Лазун. Олена не втомлюється і не забуває щороку знайти годину свого часу і підписати кожному листівку. Їх закуповує заздалегідь, як і конверти: «Буває, що просто не вистачає часу і я фізично не встигаю купити і підписати,- говорить Олена. — Але згадую, що понад 10 років мені це вдавалося, тому варто й цьогоріч тримати марку».

У Олени Лазун є спеціальний блокнот, де вона зберігає усі адреси своїх друзів. Та більшість пам’ятає. А вже яка радість отримати листівку — словами не передати! Її почерк знають. Олена Лазун завжди підписується від імені усієї родини. І листи від Олени, Саші й Матвія у Чернігові виглядає понад десяток родин-друзів.

Пишіть листи — вони піднімають настрій і продовжують дружбу.

Наталія Тягнирядно

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button