Суспільство

Літо вже поруч (Фото)

Що не кажіть, а погода цього року нас дуже засмучує. То дощик занудний крапає, то сонечко припікає… Немає стабільності не тільки в нашому житті, а й у природі також. Але ж літо все-таки йде до нас. Сьогодні пригріло сонечко. Це коли прогноз свідчить, що сонця ми бачити не будемо. А вийшло все навпаки. І майнули ми в поле за місто, щоб побачити, як саме до нас йде літечко. Квітуче поле, медоносне поле.

Чому? — ви запитаєте Все дуже просто, бо медом пахне в повітрі, аж дурманить. Жайворон свою пісеньку співає, бджоли гудуть, мед збираючи, і до болю в очах синє небо. Гарно так на душі, а серце щемить, бо на сході хлопці гинуть…

Їдемо далі до лісу, де конвалії цвітуть. А у лісі – тиша. Вітер гуляє у верхів’ях дерев. Подекуди квіти вже відсутні, мабуть, уже на базарі. Але на наше щастя ми знайшли плантацію квітів, де й зробили фотосесію.

Отак сьогодні члени фотостудії «Пошук» обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді побачили та відобразили красу рідного краю у своїх світлинах.

А для вас, друзі, мій фоторепортаж про те, як ми подорожували та фотографували цю чарівну красу. Приємного вам перегляду.

Текст і фоторепортаж Віктора Кошмала

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button