Суспільство

Ломако заявив, що Брижинський погрожував йому фізичною розправою

Виконуючий обов’язки Чернігівського міського голови Олександр Ломако сьогодні, 4 червня, під час щотижневої ранкової наради заявив про те, що керівник міської військової адміністрації Дмитро Брижинський йому погрожував. Мовляв, це відбулося минулого тижня під час телефонної розмови.

«Мені особисто, телефоном у присутності іншої людини, погрожував фізичною розправою начальник Чернігівської міської військової адміністрації. Звісно це викликає у мене посмішку або навіть сміх, не більше. І не такі погрожували», — заявив Олександр Ломако.

Начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський в коментарі для «ЧЕЛАЙН» зазначив, що слова Олександра Ломако абсолютно не відповідають дійсності. Більше того – Дмитро Брижинський назвав це брехнею.

«Про які погрози фізичною розправою йдеться? Він може розповідати все що завгодно – ви ж бачите, що він постійно бреше. Стосовно цієї ситуації – це просто чергова брехня від Олександра Ломако», — прокоментував для «ЧЕЛАЙН» начальник Чернігівської міської військової адміністрації Дмитро Брижинський.

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button