Суспільство

Ломако розповів над чим Чернігів буде працювати у 2024 році

У зв’язку із змінами бюджетних надходжень (ПДФО військових будуть спрямовані на ЗСУ) у 2024 році Чернігів матиме суттєво менше коштів. Місту варто адаптуватися під ці реалії і спрямувати свої зусилля на залучення коштів.

На цьому сьогодні, 5 грудня, під час щотижневої ранкової наради у муніципалітеті наголосив в. о. голови Чернігівської міськради Олександр Ломако.

«Місту буде важко. Не буде фактично коштів на реалізацію інфраструктурних проектів. Треба залучати кошти і в цьому напрямку працювати. Наприклад, був на заходах в Міністерстві інфраструктури. Там презентували кілька проектів. «Платформа доріг». На це держава робить велику ставку. Нам теж треба подаватися. Сподіваються, що заморожені активи РФ будуть вилучені і спрямовані на відновлення України. Ми також зареєструвалися як громада. Також треба подаватися і готувати проекти для міжнародних фондів. Наприклад, ПРООН – це велика міжнародна структура, яка має і власні кошти і залучає інші міжнародні донори», — заявив Олександр Ломако.

Ще статті по темі

Back to top button