Суспільство

Макс Барських у Києві: історія успіху і шлях до великої сцени

На українському медіа-просторі не так багато зірок зі скандальною репутацією та епатажною поведінкою. Але багато й не треба, коли в нас є співак Макс Барських! До речі, встигніть купити квиток на Макса Барских, бо його концерт в Києві відбудеться вже 23 серпня в Osocor Residence.

А поки ви вирішуєте йти на концерт чи ні, ми розкажемо вам трохи фактів з біографії та творчого шляху співака Max Barskih.

Історія успіху Макса Барських – жодних випадковостей

Здається, що ще вчора з ім’ям Max Barskih було пов’язано дуже багато пліток, скандалів та відвертої брехні. Але саме це доводить те, що українці не байдужі до творчості співака.

Ми не будемо згадувати скандальні факти з біографії артиста, але розповімо вам про головне та важливе:

  • Макс Барських – це псевдонімом (в нього є кілька ніків), а справжнє ім’я артиста Микола Миколайович Бортник. До речі, Барських можна вважати подарунком для всіх українок, бо він народився 8 березня 1990 року у місті Херсон.
  • Кар’єра артиста почалась в 2008 році з того моменту, коли він пройшов конкурс на участь в «Фабриці зірок – 2».
  • Перший альбом був випущений в 2009 році й має назву «Авіант».
  • В 2010 році спробував себе в професії актора.
  • У 2012 році взяв участь у відборі на участь в конкурсі Євробачення, але зайняв лише друге місце, програвши Гайтані.
  • Між 2015 та 2019 роками намагався збудувати кар’єру за кордоном, однак залишився в Україні на радість шанувальників.

Загалом Макс Барських – різноплановий артист. Він пробував себе в ролі композитора та автора текстів пісень, що цілком успішно продовжує. Також намагався завоювати любов танцполів за пультом діджея. Якщо ви хочете оцінити всю різноплановість артиста, то шукайте його псевдоніми та слухайте його музику.

Однак головне – Max Barskih лишається українським співаком з активною громадською позицією. Його позиція виражається не лише створенням першого за всю історію діяльності україномовного альбому «Зорепад», але в активній підтримці захисників. Також артист не боїться висловлювати свою думку вголос на всю країну. До речі, вже не один благодійний концерт Макса Барських відбувся і буде відбуватися надалі.

Де та як придбати квитки на Max Barskih в Osocor Residence?

До творчості співака Макса Барських можна відноситись по-різному, але залишатися байдужими не вийде! Якщо ви в Києві та щиро полюбляєте репертуар цього співака, то точно захочете послухати його наживо.

У вас є можливість втілити свою мрію, бо 23 серпня в Osocor Residence відбудеться концерт Max Barskih. Будуть лунати хіти співака, які знає кожен фанат. Також будуть виконані пісні з першого україномовного альбому «Зорепад». У вас ще є час спланувати похід на концерт співака. До речі, захід благодійний і всі кошти будуть передані на користь наших захисників. Дізнатися час проведення концерту та безпосередньо замовити квиток на захід ви можете просто зараз на сайті ТікетсБокс – це зручно, вигідно та безпечно.

Реклама

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button