Суспільство

Малюнки у вікнах, скверах та на подвір’ях. Юним чернігівцям пропонують долучитися до акції

Ще з 2014-го, від самого початку бойових дій на сході, дитячі малюнки, передані нашим військовим на фронт стали основним оберегом. Багато хто носив їх у бронежилетах, шоломах, розвішував у бліндажах та машинах із розумінням, що їм є за що боротися та до кого повертатися.

Цьогоріч до Міжнародного дня захисту дітей юним чернігівцям пропонують намалювати щось особливе і 1 червня з допомогою батьків створити символічні “виставки” на прибудинкових територіях, у парках та скверах, на вікнах та вхідних групах будинків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пес Патрон у смартфоні: МВС запустило додаток для виявлення вибухівки

А також розмістити у соціальних мережах фото/відео звітів з хештегом #МПК#акція#mpk_cn#оберігдлямогомістаІ тим самим долучитися до соціально-мистецької акції «Оберіг для мого міста».

Ініціатори впевнені, що дитячі малюнки, сповнені силою чистої енергетики, стануть мирним оберегом, що захищатиме Чернігів.

Крім того, після завершення акції малюнки, що братимуть у ній участь, можна буде принести (за бажанням) до КП «Міський Палац культури» (вул. Івана Мазепи, 23), звідки їх передадуть Збройним Силам України.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: КП “Міський палац культури”

Ще статті по темі

Back to top button